Επισκεφτείτε τώρα το κατάστημα μας Πανδρόσου 28Β Αθήνα ή καλέστε μας στο 2103245034!

Τα Εγκαίνια του Monastic Art

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε η επίσημη έναρξη σε έναν ξεχωριστό χώρο αγιορείτικης παράδοσης και τέχνης στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα κατάστημα – κόσμημα – κοντά στη μητρόπολη Αθηνών, όπου ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά στη μοναστηριακή τέχνη και τα φυσικά, βιολογικά προϊόντα του Αγίου Όρους.

Πριν από λίγο τελέστηκε ο Αγιασμός από τον γέροντα Εφραίμ, καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαδίου, ενώ το παρών έδωσε ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο γέροντας Εφραίμ αναφέρθηκε στο βίο των μοναχών του Αθωνα και στο «μυστικό» τους με το οποίο δημιουργούν υπέροχα αποτελέσματα.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του γέροντα Εφραίμ…

Προϊόντα & Καλλυντικά από την πλούσια γη του Αγίου Όρους

Κρασί, ελιές, λάδι, μέλι… Από την πλούσια γη του Αγίου Όρους και με την περισσή φροντίδα των Μοναχών, το κρασί από τους αμπελώνες του Βατοπεδίου, το λάδι και οι ελιές από τους διάσπαρτους ελαιώνες των μονών, οι κομπόστες από τις δημιουργικές, ανέγγιχτες κουζίνες τους και το αγνό μέλι, αποτελούν ορισμένα από τα πολύτιμα προϊόντα που μπορεί κανείς να βρει στο κατάστημα Monastic Art, για το τραπέζι το δικό του ή των αγαπημένων του.

Οι προθήκες του γενναιόδωρου καταστήματος σε χώρο και ποικιλία προϊόντων συμπληρώνονται με καλλυντικά και εκκλησιαστικά είδη, όλα δημιουργήματα των μοναχών του Αγίου Όρους. Τα καλλυντικά προϊόντα έχουν πιστοποιημένη βιολογική ή φυτική προέλευση και σύνθεση και αποδεδειγμένα θρέφουν και περιποιούνται το δέρμα του προσώπου και του σώματος.

Επισκεφθείτε μας στη διεύθυνση Πανδρόσου 28Β.

Πηγή:

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *