Επισκεφτείτε τώρα το κατάστημα μας Πανδρόσου 28Β Αθήνα ή καλέστε μας στο 2103245034!

Η τέχνη του Αγίου Όρους σε ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

Το κατάστημα Monastic Art, στο κέντρο της Αθήνας, ελάχιστα μέτρα από τη Μητρόπολης της Αθήνας, αποτελεί το βασικό σημείο πώλησης των προϊόντων που δημιουργεί και εμπορεύεται η εταιρία Εικονοτεχνική ΑΕ. εικόνες, κοσμήματα, σταυροί, προϊόντα διατροφής, καλλυντικά περιποίησης και φροντίδας.
Η Εικονοτεχνική ξεκίνησε τη μακρόχρονη, επιτυχημένη πορεία της στη δημιουργία πιστών αντιγράφων της βυζαντινής αγιογραφίας πριν από σαράντα χρόνια και σήμερα είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής βυζαντινών εικόνων παγκοσμίως.

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι της Εικονοτεχνικής, σε καθημερινή επαφή με τους μοναχούς του Αγίου Όρους που παράγουν και δημιουργούν καθημερινά δεκάδες προϊόντα, σε συμφωνία με την ευλογημένη φύση που τους φιλοξενεί για αιώνες και με τη χρήση παραδοσιακών συνταγών που τους κληροδοτήθηκαν, φέρνει στον καταναλωτή τους καρπούς των κόπων των μοναχών, ό,τι πιο αγνό και ευεργετικό για την υγεία και την ευεξία, για παιδιά και ενήλικες. Δεκάδες προϊόντα διατροφής, με κυρίαρχα ανάμεσά τους, το ελαιόλαδο, το κρασί και το μέλι και όλο το εύρος των καλλυντικών προϊόντων περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών, συνιστούν τα προϊόντα που φέρνει από το Άγιον Όρος η Εικονοτεχνική και τα διαθέτει μέσα από το κατάστημά της Monastic Art, στην Πλάκα.

Γνωρίστε τα μοναστηριακά προϊόντα του Αγίου Όρους και τις εικόνες της Εικονοτεχνικής, εύκολα, με μία επίσκεψη στο κατάστημα της Πανδρόσου 28Β και διαπιστώστε με όλες σας τις αισθήσεις τις ιδιότητες και την ποιότητα των προϊόντων που παράγονται από την Εικονοτεχνική και από τους μοναχούς του Αγίου Όρους.

Προϊόντα