Επισκεφτείτε τώρα το κατάστημα μας Πανδρόσου 28Β Αθήνα ή καλέστε μας στο 2103245034!

Λίγα μέτρα από τη Μητρόπολη των Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλάκα, στον οδό Πανδρόσου αρ. 28Β, το κατάστημα της Monastic Art φιλοξενεί το διακόνημα των ανθρώπων του Αγίου Όρους: Προϊόντα διατροφής και καλλυντικά περιποίησης από τις πιο παραγωγικές Μονές της χερσονήσου του Άθω αλλά και πλήθος εικόνων, πιστών αντιγράφων της βυζαντινής αγιογραφίας.

Στα 350τ.μ. του καταστήματος Monastic Art, ξετυλίγεται ο καρπός της φροντίδας των μοναχών στη γη τους και στην παραγωγή της: Ανόθευτη, αμόλυντη, αγνή, προφυλαγμένη από χημικά και επιβλαβή συστατικά. Εκεί, στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, στην πανέμορφη άκρη της μακεδονικής γης, δεκάδες μοναχοί έχουν ως καθημερινό διακόνημα τη φροντίδα της ελιάς, της αμπέλου, των βοτάνων. Στο Άγιο Όρος παράγεται πιστοποιημένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, κρασί λευκό, κόκκινο και ροζέ διαφόρων ποικιλιών, αποξηραίνονται βότανα με φυσική, παραδοσιακή διαδικασία, παρασκευάζονται μαρμελάδες και ηδύποτα, μαζεύεται μέλι Ερείκης, καστανιάς και ανθέων. Όλος αυτός ο πλούτος συσκευάζεται με φροντίδα και άρτια αισθητική και μεταφέρεται στον ευρύχωρο και λειτουργικό χώρο του καταστήματος Monastic Art.

Στην άνεση των χώρων του μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα διατροφής, να πάρετε δείγματα από τα καλλυντικά περιποίησης και φροντίδας του δέρματος και των μαλλιών, όλα πιστοποιημένα φυσικά και βιολογικά, και φυσικά να απολαύσετε την τέχνη της αγιογραφίας μέσα από μία τεράστια ποικιλία εικόνων. Στο Monastic Art θα δείτε από κοντά και την ξεχωριστή συλλογή των σταυρών και των κοσμημάτων που παράγουν οι άνθρωποι της ΕΙΚΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗΣ, εμπνεόμενοι από τον πλούτο της τέχνης που φιλοξενείται στις Μονές του Αγίου Όρους.